Menu Sluiten

Stukwerk


Stukwerk

stukwerk

Menu nl fr stukwerk zijn zeer gewild en welkom diensten freeswerk draaiwerk laswerk spuitwerk herstellingen motorrevisie machinepark contact nl fr en precisie is een vak ons vak onze missie platteau actief in metaalbewerking is gespecialiseerd in het produceren van exclusief stukwerk. Wij ontwikkelen en fabriceren stukwerk voor diverse toepassingen zoals textiel transport en de grafische industrie. Ons bedrijf geniet meer dan 50 jaar ervaring en knowhow De vergoeding voor stukwerk Om aan de wens van de klant te voldoen concentreren wij ons vooral op uniek en complex stukwerk in kleine series. Op deze manier kan het stukwerk volledig naar de wensen van de klant worden geproduceerd. Daar deze producties precisiewerk inhouden beschikt platteau over een modern en uitgebreid machinepark stukwerk lijst Platteau is tevens een belangrijke toeleverancier subcontractor voor de machinebouw en constructie voor diverse sectoren en toepassingen. Onze diensten draaiwerk cnc dra.

producten grote series kleine series prototypes flexibiliteit snelheid en kwaliteit zijn elementen die wij hoog in het vaandel dragen bekijk ook eens stukwerk Sedert jaar en dag hebben wij ons gespecialiseerd in het bewerken van de meest uiteenlopende materialen van stukwerk tot kleine en grote series. Hierbij een overzicht uit onze talrijke mogelijkheden flenzen en fittis volgens din ansi api uit alle mogelijke legeringen voornamelijk buiten de standaard beschikbare producten in de stukwerk met gegarandeerde rendementsstijging handel koppelingen voor slangen gasflessen of leidingen in alle materialen onderdelen en onderaanneming voor automotive en andere industrie draai en freeswerk volgens plan stukwerk en seriewerk prototypes komeet gemonteerde kleinere samenstellingen lasconstructies thermisch en Wat omvat stukwerk plasma snijden van platen wij beschikken over een ruime stock eigen materialen zoals rvs 304 316 321 astm materialen kool.

Het domein van Stukwerk

stukwerk

Cnc draaien frezen sovalee nv pantserschipstraat 183 9000 gent tel 09 253 96 76 fax 09 258 04 06 emaiinfosovalee.be home stukwerk is gewoon uw perfecte keuze materiaalbewerkingen stukwerk seriewerk machinepark wie zijn wij contacteer ons vacatures sovalee voor al uw stukwerk de keuze van sovalee om zich te richten op de productie van maatwerk en speciale stukken is niet zomaar. De bedrijfsstructuur organisatie en machines zijn volledig afgestemd op deze werking Het voorruitzicht van stukwerk Hierdoor worden de meest ingewikkelde stukken met de grootste details tot in de puntjes afgewerkt. Dit gebeurt indien nodig in continu overleg met de opdrachtgever. Hieronder enkele voorbeelden klik voor het volledige beeld klik voor het volledige beeld klik voor het volledige beeld klik voor het volledige beeld klivoor het volledige beeld kl.

Draaiwerk voor draaiwerk is onze fabriek. uitgerust met volgende machines 3 cncgestuurde draaibanken mazak waaronder 1 machine met aangedreven gereedschappen cas voor draai en freeswerk op zelfde machine diverse conventionele draaibanken automatische zaagmachine max stukwerk zorgt voor een snelle ROI 270 mm handzaagmache dit laat ons toe zowel stukwerk als series te vervaardigen met volgende mogelijkheden stukwerk kleine series maximale lengte tussen punten 3000 mm maximale buitendiameter 630 mm series maximale lengte tussen punten heb je belangstelling in stukwerk 500 mm maximale buitendiameter 350 mm onze machines zijn echter niet uitgerust voor decolteerwerk. 2004 rams zonen b.v.b.a. Design and hosting by accel computer services n.v..

Stukwerk business

stukwerk

Onze website maakt gebruik van cookies om een betere gebruikerservaring te bieden en raden wij u aan om het gebruik ervan te aanvaarden om optimaal te genieten van onze shop stukwerk zijn vaak gezocht Meer informatie fr nl mijn account registreren inlgen 32 03 354 35 60 infoakemi.be steengamma autogamma 0 producten 0 00 u heeft nog stukwerk zijn in trek geen producten in uw winkelwagen. Bestelhistorie bestelhistorie bestelhistorie categorien home productoverzicht lijmen en vullen lijm in blik lijm in cartouches secondelijm chemisch anker rugzijdebescherming akelux stone repair antislip veunners en reinigers toebehoren onderhoud reinigen glans impregneer kleurverdieping onderhoud werkbladen onderhoud vloeren onderhoud badkamers en sanitair buitenshuis toebehoren kit en montage siliconen en montagelijmen gladstrijkmiddelen De prijsbepaling van stukwerk reinigers mengpistolen spuitmonden nozzles primers tapes en afdichtsystemen s.